Adviseur HRM

Adviseur HRM

 • Vacaturenummer: 2019-6
 • Standplaats: Amersfoort / Amsterdam
 • Vakgebied; HRM
 • Niveau: HBO
 • Dienstverband: vaste aanstelling
 • Uren per week: 28,8-36 uur
 • Maandsalaris: max € 4.229,30 
 • Meer informatie: Ingrid Brouwer, 06-10674582

Functiebeschrijving
Staatsbosbeheer heeft een vacature voor een adviseur HRM. 
Als HR-adviseur heb je meerdere accounts en kennisportefeuilles. Je adviseert over de aanpak van personeelsvraagstukken en de toepassing van de regelgeving. Je signaleert organisatievraagstukken en zorgt voor een adequate opvolging hiervan. Je bent onafhankelijk in de oordeelsvorming en weet op het juiste moment te escaleren. Je hebt oog voor zowel de zakelijke als de menselijke kant en weet hierin op een evenwichtige manier te adviseren en te handelen.

Je adviseert en ondersteunt leidinggevenden bij de uitvoering van het ontwikkelde HR-beleid en HR-instrumenten op het gebied van in-, door- en uitstroom. Je benadert personele en organisatievraagstukken op een zakelijke en bedrijfsmatige manier. Ook adviseer je medewerkers op HR-gebied. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling HRM en het uitvoeren van HR- projecten.

De HR-adviseur valt hiërarchisch onder het afdelingshoofd HRM. Deze afdeling bestaat uit 19 medewerkers die werken aan de dienstverlening van HRM. 

Functie-eisen
De functie vereist een afgeronde relevante HBO-HRM / MER-opleiding en tenminste 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt goede adviesvaardigheden en bent een teamplayer. Je bent stressbestendig, proactief en hebt kennis van HR wet- en regelgeving. Je hebt ervaring binnen de rijksoverheid. Je bent bereid te reizen, bij voorkeur woon je ten westen van Amersfoort.

Je kunt goed communiceren en samenwerken, bent ondernemend en resultaatgericht. Je omgevings- en organisatiebewustzijn zijn groot. Je kunt problemen analyseren, beoordelen en hebt overtuigingskracht.

Arbeidsvoorwaarden
 • Salarisschaal 10 (BBRA 1984).
 • Salarisindicatie: min. € 2.631,28 en max. € 4.229,30 bruto per maand bij een volledige werkweek, afhankelijk van je werkervaring. Naast salaris en 8% vakantiegeld ontvang je een eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Parttime of fulltime functie (28,8-36 uur per week).
 • Dienstverband: de aanstelling vindt plaats in tijdelijke dienst voor een proeftijd van maximaal 2 jaar (conform artikel 6, lid 2, sub a, van het Algemeen Rijksambtenarenreglement). Bij goed functioneren wordt het tijdelijk dienstverband na de proeftijd gevolgd door een aanstelling in vaste dienst.
 • Standplaats: Amersfoort / Amsterdam.

Solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ingrid Brouwer, afdelingshoofd HRM, 06-10674582.
Stuur je sollicitatie met cv via de 'Solliciteer' button. onder vermelding van vacaturenummer 2019-6 en jouw achternaam.

Over Staatsbosbeheer
Staatsbosbeheer zet zich in voor de kwaliteit van de leefomgeving voor mensen, planten en dieren, om die te beleven, beschermen en te benutten. We beheren ruim 265.000 ha natuur in Nederland en betrekken mensen bij natuur die hen raakt. Als grootste terreinbeherende organisatie van Nederland zijn we nauw betrokken bij allerlei zaken die in de belangstelling staan van publiek, ondernemers, politiek en bestuur. Lees meer over Staatsbosbeheer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een parttime functie.

Gepubliceerd
02-04-2019
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
min. € 2.631,28 en max. € 4.229,30 bruto per maand
Trefwoorden
.
Branche
Overheid / Non-profit
Provincie
Noord-Holland
Trefwoorden
.